Jump to content

Ce model e?

Smiley89

Recommended Posts

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

nu`mi place sub nici o forma 118`le...prefer ceva in 2 usi decapotabil:)

144995[/snapback]

Cu timpul o sa inveti ca o decapotabila e grea, mult mai grea comparat cu versiunea normala, si are rezistenta la torsiune mult scazuta din aceleasi motive. Asta conduce la performante mai scazute si stabilitate mai mica, comparand cu aceeasi masina in versiunea normala.

ok...imi pare rau ca va retin din timpul vostru pretios..nu o sa mai postez ca sa nu va deranjeze..ms pt sfaturile de mi le`ati dat..ciao

145012[/snapback]

Presimt ca bunilla era de partea ta. Nu te supara. Am eu asa o presimtire.

:blink:

Vad ca multa lume a sarit cu sfaturi. Ma bag si eu cu o impresie personala. Inainte sa merg pe BMW am avut tot felul de masini, mai intai tractiune fata si apoi spate (Mercedes, cu asta mergeam la schi). Am fost intodeauna un sofer calm chiar cu multi cai putere sub pedala......Dar mi-am luat primul BMW (ursuletul pe care inca il mai am, mi-e greu sa il dau). Si totul s-a schimbat fara sa imi dau seama. Din pacate si in sens negativ. Ala mic si negru imi sopteste destul de des...."calc-o fraiere sa vezi ce misto sta in curbe, acum ca e liber pe sosea si esti singur in masina"....Da, mi se intampla si mie cel care isi trage prietenii de urechi atunci cand exagereaza cu sportivitatea. Nu stiu cum sa iti spun mai bine, dar e un feeling care uneori te cam sperie. Sistemele electronice nu fac doi lei pe polei. Tractiunea spate isi cere tributul orice ai face. Doar un pic sa fii neatent (adica ala mic si negru sa iti mai zica ceva) si s-a dus in balarii.

Nu e doar viatza ta in joc, e si a celorlalti de pe strada sau de la tine din masina. Macar am ceva experienta si stau in banca mea cand sunt cu copilul si sotia in masina.

Antreneaza-te intens pe o masina cu tractiune fata si multe airbag-uri. Abia acum il inteleg pe taica-miu ca nu a vrut sa imi ia un 323 i rechin superb atunci cand aveam 20 de ani. Am tipat, am plans m-am apucat sa muncesc, dar eram student si castigam putin....

Tu faci parte din norocosii care care pot sa primeasca la majorat o masina noua. Bucura-te de ea, ai multe de invatat, toti avem....

PS: ma uit acum cat de mult am scris, se vede ca am imbatranit....dar chiar sunt ingrijorat pentru tine si ai tai. BAFTA

amin

145074[/snapback]

:blink: tractiune fata pt incepatori ... ca tine...si :) ca mine ......eu imi astept masina ca pe painea calda acum ca am lovit-o... mai am 6 zile ..si e gata.... de data asta am invatat o lectie dura... soc, raspunderea celor din masina si banii dati pe reparatie.

Oricum tot raul spre bine...

da ati innebunit omu in 7 pagini!!!.daca tu vrei bmw ia-ti bmw....ia-ti m3,m6 ce vrei...!!! si dai la blana ca oricum mie imi plac stirile  :blink:

145103[/snapback]

:) :)

Hai ca ai pus punctul pe i ...

eu zic sa nu va mai stresati cu sfaturi de genul i-ati tractiune fata bla bla bla... toti stiti ce inseamna bmw si ce atractie are...daca vreti sfatuiti-l cum sa se poarte cu masina sa nu intre in stalpi si pietoni ... mai mult nu avem ce face...

ok ok asa e..tot ce o sa-mi vrea mie capu o sa-mi cumpar,decat sa stau cu frica toata viatza si sa merg in tico sa dea unu in mine si sa mor nevinovat mai bine merg la risc si gata,daca e sa mori mori si in casa,pana la urma nu sunt primu de incepe intr-un bmw daca voi credeti ca un tico la 120 e mai sigur ca un bmw la 160 ...asa o fii voi stiti

Eu am 19 ani si am 535i E39 insa merg precaut...daca intelegi ca e o mare responsabilitate e OK. Daca nu intelegi asta si te bazezi pe performantele masinii si pe faptul ca are DSC si crezi ca poti face ce vrei tu vezi ca e un forum "accidente"...o sa intelegi acolo :blink:

Eu am 19 ani si am 535i E39 insa merg precaut...daca intelegi ca e o mare responsabilitate e OK. Daca nu intelegi asta si te bazezi pe performantele masinii si pe faptul ca are DSC si crezi ca poti face ce vrei tu vezi ca e un forum "accidente"...o sa intelegi acolo :blink:

145136[/snapback]

citeste la paginile din urma sa vezi ca am subliniat de 10 ori ca o sa merg incet pt ca imi dau seama ca sunt incepator si ca nu am nici un fel de experientza

ok ok asa e..tot ce o sa-mi vrea mie capu o sa-mi cumpar,decat sa stau cu frica toata viatza si sa merg in tico sa dea unu in mine si sa mor nevinovat mai bine merg la risc si gata,daca e sa mori mori si in casa,pana la urma nu sunt primu de incepe intr-un bmw daca voi credeti ca un tico la 120 e mai sigur ca un bmw la 160 ...asa o fii voi stiti

145131[/snapback]

inteleg obsesia ta pentru bmw,asa am fost si eu,si inca sunt.incearcaun diesel,e ceva mai linistit... puterea masinii te transforma oricat de calm ai fi. crede-ma!

citeste la paginile din urma sa vezi ca am subliniat de 10 ori ca o sa merg incet pt ca imi dau seama ca sunt incepator si ca nu am nici un fel de experientza

145137[/snapback]

Pai asta zici acuma insa la volan e cu totul altceva....adrenalina, zgomotul motorului si niste prieteni pe langa tine si totul se schimba....

ma uit la stiri si vad tot mai multe cazuri de accidente mortale pe masini gen..tico..dacie..nova..matiz...daca e pe asa ai un cielo si bagi picioru in el pana ajungi la 180 si dai intr-un stalp si mori...cu bmw`u cat dracu`i dai daca e bmw?pana la 300?nu prea cred...deci daca esti nebun la cap si nu gandesti poti sa ai ce masina ai avea ca tot in stalp intrii