Jump to content

EBE

roshu2010

Recommended Posts

Salut,

dupa cum v-ati dat seama este vorba despre un alt e46 underconstruction.

Model E46, motor 1995 cm, 85kw, 116cp, culoare Silbergrau Metalic, an fabricatie 07/2004.

Masina mi-am cumparat-o din banii pe care i-am muncit singur si nu a fost prima optiune din lista mea de masini...nu m-am indreptat spre bmw la prima cautare...Este o masina foarte intretinuta, parerea mea, a implinit de curand 180.000km din care 12.000 facuti cu mine fara probleme. Are suspensie sport, angel eyes, un interior deosebit care-mi place f mult si nici nu prea am mai vazut pe alte e46 pana acum. Are destule optiuni pt un 318d despre care lume spune ca-s cam ''troaca''...senzori parcare, lumini, ploaie, comenzi pe volan, implicit pilot automat,volan sport in 3 spite, trimuri aluminiu, climatronic, navi mic, geamuri el fata, magazie cd si poate si altele de care nu-mi amintesc acum. Urmeaza un schimb de filtre si ulei in cateva saptamani, inele cromate pt ceasurile din bord, bara m techink fata(pe spate are), alte jante pe 17''...toate astea in pe viitor. A avut niste jante originale de M pe 18 dar erau cam mari si au ajuns la un coleg de pe forum care este foarte multumit de achizitionarea lor...in rest o sa pun si poze mai noi, acum doar cateva...

noroc!!!

post-37306-0-65810800-1302028757_thumb.jpg

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

nu prea stiu sa redimenzionez pozele si am multe foarte mari...

s-o stapanesti sanatos! ciudat ca n-am observat-o pana acum in oras, de obicei "detectez" orice bmw, si un numar asa usor sigur l-as retine!

sa pui ceva mai multe poze cu ea, ca-i frumoasa!

:goodjob:

mersi,

eu cred ca te-am zarit de vreo cateva ori prin trafic, data viitoare iti dau un flash:)

post-37306-0-99115900-1302029947_thumb.jpg

post-37306-0-91906300-1302030027_thumb.jpg

mersi,

eu cred ca te-am zarit de vreo cateva ori prin trafic, data viitoare iti dau un flash:)

asa sa faci...vezi c-a mea este 10 non, sa nu-l flashuiesti pe dragos (@nonick), ca el are 01 non! multe confuzii ne-am luat, si-acum umblu c-o poza cu ambele masini pe telefon! nu ne crede lumea ca nu-i aceeasi masina!

de cand zic ca vin si eu la intalniri....nu mai ajung!

like, like, like!

nu vii si tu la herculane? ar fi dragut!

azi am aflat ca din craiova, in afara de mine si de dan de la autokappa ar mai veni 3 baieti, dar nu stiu sigur!

numai ca eu n-as pune nr masinii in acelasi loc cu cheile! le pierd frecvent sau uit pe unde le las, nu stii cine le gaseste si se duce la sigur! consider ca e ca si cum as scrie PIN-ul pe spatele cardului :popcorn:

Edited by babie 10

like, like, like!

nu vii si tu la herculane? ar fi dragut!

azi am aflat ca din craiova, in afara de mine si de dan de la autokappa ar mai veni 3 baieti, dar nu stiu sigur!

numai ca eu n-as pune nr masinii in acelasi loc cu cheile! le pierd frecvent sau uit pe unde le las, nu stii cine le gaseste si se duce la sigur! consider ca e ca si cum as scrie PIN-ul pe spatele cardului :popcorn:

pe cat e intalnirea de la herculane?

despre breloc nu mai zic nimic...si eu m-am gandit la acelasi lucru dupa ce mi l-am facut...doamne fereste sa pierd cheia pe undeva...

pe cat e intalnirea de la herculane?

despre breloc nu mai zic nimic...si eu m-am gandit la acelasi lucru dupa ce mi l-am facut...doamne fereste sa pierd cheia pe undeva...

24-26 iunie 2011

mai e o camera libera acum

uite aici mai multe detalii.....pana acum suntem vreo 30 si ceva de masini

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/97864-intalnirea-anuala-24-26-iunie-2011/

pe spate ai bara M2....nu vrei cumva sa renunti la ea in favoarea uneia normala?am aceiasi culoare la masina,si daca facem schimbul imi completez si eu pachetul aerodinamic.

frumoasa.....sa o conduci cu placere.

mersi,

nu vrei tu sa renunti la bara ta din fata ca sa am eu pachetul complet? glumeam...nu, nu renunt la ea pt ca si mie imi place si o sa-i pun si pe fata...

ce parere aveti despre grilele din fata si capacele de la oglinzi..sa le fac negre sau nu? Planul meu este sa vopsesc/colantez ''narile'', sa vopsesc capacele de la oglinzi si sa fac si triplele fumurii...cum o sa iese? Ce parere aveti, sa le fac sau nu?

mersi,

nu vrei tu sa renunti la bara ta din fata ca sa am eu pachetul complet? glumeam...nu, nu renunt la ea pt ca si mie imi place si o sa-i pun si pe fata...

gresit,eu am si pragurile....d.a fost o intrebare,poate preferai sa o ai pachet simplu.

ce parere aveti despre grilele din fata si capacele de la oglinzi..sa le fac negre sau nu? Planul meu este sa vopsesc/colantez ''narile'', sa vopsesc capacele de la oglinzi si sa fac si triplele fumurii...cum o sa iese? Ce parere aveti, sa le fac sau nu?

Parerea mea este sa NU colantezi/vopsesti nimic!! Daca vrei grile negre, cumpara unlele, dar NU le vopsi/colanta pe ale tale! Iese urat rau!!(si nici nu-s scumpe!)

E valabil si pentru stopuri! Mai ales ca, dupa colantare, nu se mai vad deloc! Daca vrei, poti modifica, cu gust si atentie, alte elemente.

Cu stima

PS. E frumoasa! Km multi fara incidente!

Parerea mea este sa NU colantezi/vopsesti nimic!! Daca vrei grile negre, cumpara unlele, dar NU le vopsi/colanta pe ale tale! Iese urat rau!!(si nici nu-s scumpe!)

E valabil si pentru stopuri! Mai ales ca, dupa colantare, nu se mai vad deloc! Daca vrei, poti modifica, cu gust si atentie, alte elemente.

Cu stima

PS. E frumoasa! Km multi fara incidente!

si ce sa-i fac da-mi o idee...nici eu nu prea eram total de acord cu vopsirea dar vroiam sa mai schimb putin aspectul masinii...

astept pareri, idei...

noroc!!!

Ti-am scris deja: schimba grilele actuale cu unele negre (adica, NU le vopsi pe cele actuale). Si, daca vrei sa ai ..."cur" frumos, schimba stopurile actuale cu unele cu led-uri! Arata foarte bine (daca le vopsesti, vor arata groaznic. mai era un coleg care le-a vosit si cauta sa le schimbe apoi!!)

Bafta la modificari! :thumbsup:

vopseaua nu rezista pe grila deoarece sunt vromate si nu prinde.apoi o sa sara de la pietre.in schimb le poti colanta fara probleme si iese perfect.uite cum mi le-am facut eu personal.dar si 2-3 ore de munca

http://img815.imageshack.us/img815/5966/p1020454.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img15.imageshack.us/img15/3388/p1020455me.jpg

Uploaded with ImageShack.us

da stiam ca vopseaua nu ''prinde'' pe nari pt ca sunt cromate...u spui ca ti le-ai colantat singur? ti-a iesit foarte bine si eu mi l-eas face cu carbon look pt ca si culoarea masinii(gri inchis) imi permite...a fost greu sa le colantezi? ai avut vreun ajutor sau ceva experienta?

mi-e frica sa nu las bule de aer sau sa nu fac cute...

app de unde ai luat autocolantul?

da stiam ca vopseaua nu ''prinde'' pe nari pt ca sunt cromate...u spui ca ti le-ai colantat singur? ti-a iesit foarte bine si eu mi l-eas face cu carbon look pt ca si culoarea masinii(gri inchis) imi permite...a fost greu sa le colantezi? ai avut vreun ajutor sau ceva experienta?

mi-e frica sa nu las bule de aer sau sa nu fac cute...

app de unde ai luat autocolantul?

autocolantul l-am luat de pe net.este 3M.cred ca este un lucru foarte important ca sa il poti modela cum vrei.

experienta nu am mare lucru.am pus cateva folii d;alea de vitan pe cateva dacii pe geamuri,mi-am imbracat trim-urile la E90 in carbon look.

oricum iti trebuie un feon,eu cu feon le-am facut.acum am tun de aer cald si este si mai bun.

folia o lipesti,o dezlipesti cat vrei tu.se intinde foarte usor daca o incalzesti cum trebuie,rabdare si ies bine.