Jump to content

EBE

roshu2010

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

autocolantul l-am luat de pe net.este 3M.cred ca este un lucru foarte important ca sa il poti modela cum vrei.

experienta nu am mare lucru.am pus cateva folii d;alea de vitan pe cateva dacii pe geamuri,mi-am imbracat trim-urile la E90 in carbon look.

oricum iti trebuie un feon,eu cu feon le-am facut.acum am tun de aer cald si este si mai bun.

folia o lipesti,o dezlipesti cat vrei tu.se intinde foarte usor daca o incalzesti cum trebuie,rabdare si ies bine.

alex, sa nu poluam aici topicul omului, imi dai si mie un PM cu linkul de unde ai luat carbonul? si cam cat ti-a trebuit? vreau si eu sa colantez trimurile mele, plus consola centrala, caci asta s-a facut urata rau (mai ales in zona potentiatorului de la "casotifon" :rolleyes: )

alex, sa nu poluam aici topicul omului, imi dai si mie un PM cu linkul de unde ai luat carbonul? si cam cat ti-a trebuit? vreau si eu sa colantez trimurile mele, plus consola centrala, caci asta s-a facut urata rau (mai ales in zona potentiatorului de la "casotifon" :rolleyes: )

si eu vreau sa stiu de unde si-a luat, deci nu-mi poluezi topicul stai linistita...

ai mers? Unde este car fashion babie? vreau si eu luna asta sa imi colantez grilele? zi-mi si mie cand rezolvi ceva.

Mersi!!!

acum fug, pana acum am fost la birou! este pe ghe chitu, vis-a-vis de galaxy, carul din stele......cum vii de la sensul de la medicina veche spre piata chiriac!

revin diseara cu detalii!

am fost la car fashion, 150-200 lei colantat cu carbon consola centrala, manerele usilor cu tot cu panourile pt actionatul geamurilor, spitele volanului, nuca schimbatorului

si inca vreo 600 si ceva de lei curatat exterior profesional, refacere vopsea, refacere faruri si protectie!

din pacate nu am avut timp sa merg si nush cand voi ajunge ...intr-o zi cu soare ca sunt foarte lenes :good:

nici la intalniri nu am mai fost de peste o luna juma' da sunt mereu pe drumuri fac multi km....duminica sper sa ajung...

ne vedem pe acolo????

din pacate nu am avut timp sa merg si nush cand voi ajunge ...intr-o zi cu soare ca sunt foarte lenes :good:

nici la intalniri nu am mai fost de peste o luna juma' da sunt mereu pe drumuri fac multi km....duminica sper sa ajung...

ne vedem pe acolo????

din pacate nu cred....sunt floriile, si-avem o gramada de sarbatoriti! incepem din seara asta, ca sa fim siguri ca terminam pana luni, cand trebuie sa fim la servici! ma tot uit de tine prin oras cand merg, nu te vad deloc! stai bine ascuns :)

cam pe unde treci zilnic cu masina...eu stau in buricul centrului si seara ies mai mult cu masina, ziua merg la munca si nu merg cu masina pt ca e foarte aproape de mn, as face mai mult cu masina deca fac pe jos :hyper:

dimineata lucrez in rovina, la baracca, dupa-amiaza la scoala la fostul liceu sanitar si la noi la firma, langa rucom, la curte la selgros, iar seara acasa, in 1 mai! plus tot ce implica drumurile in zonele astea, mers la cumparaturi sau prin oras, etc! problema e ca umblu mai mult ziua, cu masina asta si cu inca 2, dar inscrise pe TR

• 3 weeks later...

dimineata lucrez in rovina, la baracca, dupa-amiaza la scoala la fostul liceu sanitar si la noi la firma, langa rucom, la curte la selgros, iar seara acasa, in 1 mai! plus tot ce implica drumurile in zonele astea, mers la cumparaturi sau prin oras, etc! problema e ca umblu mai mult ziua, cu masina asta si cu inca 2, dar inscrise pe TR

te-am zarit prin filiasi la cofetarie...era masina parcata in fata eram in trecere si ma grabeam spre craiova ca altfel treceam pe acolo!!!

te-am zarit prin filiasi la cofetarie...era masina parcata in fata eram in trecere si ma grabeam spre craiova ca altfel treceam pe acolo!!!

ma gaseai in spate, in birouri.....ma duc acolo sa le verific actele si sa ii ajut cu contabilitatea....si sa inebunesc de miros de prajituri pe care nu le gust :rolleyes:

cred ca si maine am drum acolo

• 1 month later...

nu am mai postat de ceva timp si in toata aceasta perioada au intervenit ceva modificari pe la masinuta...

I s-au schimbat toate filtrele, uleiul, placute de frana si cel mai des motorina din rezervor :hyper: ....o bieleta de directie (desi nu era nevoie) i-am pus xenon Pro Canbus, vopsit bara din fata si a urmat o curatare de interior ''ca la mama acasa'' :laugh: ....pun si cateva poze...

post-37306-0-53079600-1309877783_thumb.jpg

post-37306-0-26031000-1309878106_thumb.jpg

post-37306-0-07510900-1309878339_thumb.jpg

• 3 months later...

New look :frantics: nici nu am mers sa le spal si le-am facut poze, imi plac foarte mult noile jante:) pun cateva poze si sper ca o sa va placa :popcorn

App: am fost sambata trecuta la o nunta si pe capota mi-a ramas banda dublu adeziva cu care au lipit floarea...cu ce se ia lipiciul ala de acolo :wacko: ?????

post-37306-0-86230400-1319543730_thumb.jpg

post-37306-0-65232000-1319543744_thumb.jpg

post-37306-0-95121700-1319543933_thumb.jpg

frumoase jante.....

i-am cumparat si eu unele masinutei mele, dar sunt pe 17 si parca le-as pune in primavara.......le tin tot pe-astea pe 16 pt iarna.

iar pt lipici...........incearca cu spirt

sau foloseste cu incredere benzina ... ai sa fi uimit de rezultat

apoi curata bine locul cu carba uscata.

incearca totusi intr`un loc putin vizibil sa nu cumva sa atace vopseaua, la mine nu a atacat-o (aveam opel atunci, dar cred ca n-are importanta).

din cauza asta eu, cand am fost mireasa n-am acceptat gaspou lipit pe masina, ci cu ventuza, iar la nuntile la care merg pun doar la oglinsa o floricica mica sau nimic (asta de cand cu bmw`ul).