Jump to content

MY BMW

c.sainz

Recommended Posts

Frumoasa masina!Imi place mult E90 LCI.. :)

Sa o conduci cu placere! :good:

Multumesc! Imi place mult si a ta! (cu o singura exceptie!! :laugh: Am scris pe topicul tau!)

Revenind, am facut poza si cu volanul! Mi se pare cel mai reusit de la BMW.

4.jpg

2011-04-08 17.48.38.jpg

2011-04-08 17.33.57.jpg

Superb exteriorul, superba pielea crem din interior, superb volanul M, dar pacat ca n-are navi. N-am inteles si n-o sa inteleg niciodata de ce cineva care are macar 25 000 de mii sa dea pe o masina, n-o ia cu navi si tot ce trebuie. Dar ma rog, fiecare cu nevoile/ideile lui :)

S-o stapanesti sanatos ! Si pune-i folie pe geamuri, da super ...ea neagra in afara si cand intri se lumineaza :D

Superb exteriorul, superba pielea crem din interior, superb volanul M, dar pacat ca n-are navi. N-am inteles si n-o sa inteleg niciodata de ce cineva care are macar 25 000 de mii sa dea pe o masina, n-o ia cu navi si tot ce trebuie. Dar ma rog, fiecare cu nevoile/ideile lui :)

S-o stapanesti sanatos ! Si pune-i folie pe geamuri, da super ...ea neagra in afara si cand intri se lumineaza :D

Multumesc pentru aprecieri! Si o sa-ti raspund la ce ai intrebat.

De formatie, sunt un tip ...tehnic! Imi place, iubesc, apreciez si respect TEHNICA. Ea sta, in fata MEA, inaintea ESTETICULUI. Iar navi, din punctul MEU de vedere, este doar ceva estetic ("da bine", face bordul si interiorul frumos!). Ai dreptate: e frumusel , dar ,....atat! Crede-ma, nu sa ma pierd niciotata nici in Cluj sau in Pitesti si nici pe drumul pana acolo! :laugh:

Prefer sa cheltui bani pe TEHNICA: frane, crestere putere/cuplu, suspensii, aerodinamica etc.

Ultima masina in care am bagat bani in "muzica", de exemplu, a fost un ....Matiz, prin anii 90!! Avea instalatia audio de la ALPINE, gama imediat urmatoare celei de top (la momentu acela) de ....dublasem, aproape, pretul masinii!!! (difuzoare pe 3 cai, crossover-e, statii de amplificare, subwoofer, head unit de top, condesatoare, cabluri cu terminatii aurite etc!!!! :laugh:

Multumesc pentru aprecieri! Si o sa-ti raspund la ce ai intrebat.

De formatie, sunt un tip ...tehnic! Imi place, iubesc, apreciez si respect TEHNICA. Ea sta, in fata MEA, inaintea ESTETICULUI. Iar navi, din punctul MEU de vedere, este doar ceva estetic ("da bine", face bordul si interiorul frumos!). Ai dreptate: e frumusel , dar ,....atat! Crede-ma, nu sa ma pierd niciotata nici in Cluj sau in Pitesti si nici pe drumul pana acolo! :laugh:

Prefer sa cheltui bani pe TEHNICA: frane, crestere putere/cuplu, suspensii, aerodinamica etc.

Ultima masina in care am bagat bani in "muzica", de exemplu, a fost un ....Matiz, prin anii 90!! Avea instalatia audio de la ALPINE, gama imediat urmatoare celei de top (la momentu acela) de ....dublasem, aproape, pretul masinii!!! (difuzoare pe 3 cai, crossover-e, statii de amplificare, subwoofer, head unit de top, condesatoare, cabluri cu terminatii aurite etc!!!! :laugh:

Pai bun...puteai sa cauti acelasi model de masina, dar sa aiba si navi in plus. Da bine, e frumos, e superba (navi + tv). Bordul arata ca naibii fara. Nu-i vorba de pierdut, ca eu n-as folosi ever navi decat asa de drag, dar nu ca ar fi utila. Ce dracu, mor pe aia care-si ia gps, asa tantalai sa fie :)

...cred ca o sa rezist si fara navi!! :LMAO:

In plus, il pot monta si acum. Am vazut ca nu e nici scump (adica, il pot lua la jumatate cat costa ca optional, cand comanzi masina! dar, nu imbunatateste performantele masinii!! asa am auzit! :laugh: )

2011-04-08 17.38.58.jpg

Edited by c.sainz

Multumesc. Imi place si a ta; pacat ca ....ai inchis topicul! :thumbsup:

Da, a zis cineva ca mi-l redeschide ...dar probabil a uitat, o sa-l mai rog :)

Multumesc si pentru aprecierile legate de a mea...dar o sa fie frumoasa rau abia cand o sa-i pun jante si pachetul M :D

Edited by hornetb

Da, a zis cineva ca mi-l redeschide ...dar probabil a uitat, o sa-l mai rog :)

Multumesc si pentru aprecierile legate de a mea...dar o sa fie frumoasa rau abia cand o sa-i pun jante si pachetul M :D

voi va faceti de cap aici fara mine? :))

noi astia fara navi ne descurcam cum putem.oricum s afaci retofit nu se merita ca dezmembrezi toata masina.

am vazut ca la LCI au incalzirea in scaune pe panoul de clima,nu stiam.

daca masina asta ar avea pachet M ar fi crima.

p.s.eu am renuntat la inele de bord.prea mare bataie de cap si se aude ca ar fi unele riscuri.merge si asa ;)

voi va faceti de cap aici fara mine? :))

noi astia fara navi ne descurcam cum putem.oricum s afaci retofit nu se merita ca dezmembrezi toata masina.

am vazut ca la LCI au incalzirea in scaune pe panoul de clima,nu stiam.

daca masina asta ar avea pachet M ar fi crima.

p.s.eu am renuntat la inele de bord.prea mare bataie de cap si se aude ca ar fi unele riscuri.merge si asa ;)

da, posibil, dar omu` asta isi permitea sa-si ia cu navi. si tu la fel. pacat ca n-ati facut-o. M pachetul mi se pare mai frumos la astea ca ale noaastre, mai frumos ca la LCI. Am vazut una alba azi, pachet M. Parca e putin mai rotunda bara din fata jos. La noi parca e mai dreapta, daca nu ma insel...ma refer acolo-n coltz la proiector. Oricum, superbe amandoua.

Inca stau si ...analizez: M Pack sau Performance! Voi vedea....

Si, la LCI, butoanele pentru incalzirea in scaune sunt pe panoul de clima. Imi plac mai mult asa, integrate. Cat despre inelele de bord, ti-am spus ca e mare bataie de cap! Am renuntat la idee! (doar daca nu reusesti tu si ....te voi solicita si eu sa mi le montezi! :laugh: ).

Deocamdata, as lua kit-ul de frane Performance. Arata bine, dar - CEL MAI IMPORTANT - face treaba! Cred ca 6 pistonase sunt mai eficiente decat unul singur!

Nu esti multumit de cum franeaza masina?

Franeaza bine, dar - inainte sa iau BMW-urile - aveam o alta masina careia i-am schimbat sistemul de franare cu unul Brembo! Daca nu erai atent, te punea cu ...nasul pe parbriz! :D Si, imi place sa am o frana "strong". Dupa ce le montez si, daca vii la o intalnire, o sa poti vedea diferenta!

Nuuuuu, am verificat: minim 17", deci ..... :laugh: Nu ma convinge nimeni cu 19". Am alergat azi, cu ceva treaba, prin tot Bucurestiul. Chiar si pe marile bulevarde, cam goale acum, duminica, tot te zguduie! Canale la tot pasul: unele mai sus decat asfaltul, altele mai jos! Petice de asfalt puse, parca , de ....mine si ...tot asa!