Jump to content

MY BMW

c.sainz

Recommended Posts

jante serioase , exact ce-i trebuie .alex83 are genul asta pe 19 si nu plange de probleme . Si foloseste masina si pe centura , zone mai proaste .

Da, le stiu peale lui Alex. Imi plac, dar .....

Ma gandesc deocamdata! Mai sunt cele pe 18" care vin pe 320Si.

Da! Asta e a ta cu rotile de 17"? Daca o cobor, o sa-mi zangane maruntisul in buzunare prin Bucuresti!!!

da... rotile pe 17 cu 8/9J si 38/32 Et ...am cumparat si 4 capace de rezerva,daca ti le fura bagabontii prin bucuresti,,cauta-ma iti fac pret bun :thumbsup: dar sper sa nu patesti asa ceva :no:

Si runflat-ul pe 19" te tine 500m si se face praf, iti spun din proprie experienta. Cea mai buna e rezerva subtire, este Sfanta.

Lasa ca tu ai avut explozie.E altceva :thumbsup: Si decat sa ma car,intr-un concediu sa zicem,cu roata de rezerva care ocupa jumate din portbagaj,mai bine ma lipsesc...

In fine,eu sunt mai linistit cu runflatu-urile :)

Sa o stapanesti sanatos , daca accepti o critica E90 LCI e cam elegant pt jantele alea , in special nu-mi plac acele capace , arata a old style . Poate daca pui sigla BMW pe ele se imbunatateste putin imaginea . :thumbsup: Plus ca sunt montate la greu pe VW , Bora etc pe toata gama VAg si le vad des prin oras .

+1 :thumbsup:

Acum serios vorbind, mergi la vreo competitie? Sau nu poti sa te plimbi prin bucuresti daca ai 3 kg in plus pe roata.. Sincer in cazul de fata conteaza mai mult sa arate bine masina, tinand cont de modul in care banuiesc ca o utilizezi. Daca aveai vreo masina super tunata cu care mergeai la probele de coasta sau liniute mai intelegeam.. Dar bineinteles, tu stii cel mai bine ce merita sa faci cu banii tai. Asta nu inseamna ca as pune jante pe 19 tinand cont de starea drumurilor. Si 18 mi se pare mult, dar as pune niste jante frumoase, OEM eventual :) Edited by Schumi

Nu, nu merg la curse!!! Dar, fata de o roata pe 19", diferenta este de aprox 4 kg (janta) + alte 2kg (anvelopa). Deci, vreo 6 in total! Si , in asfaltul de calitate al Bucurestiului se traduce prin uzura accentuata a articulatiilor, caseta directie etc,. Apoi, un confost minim la rulare. Apoi, datorita greutatii, o inertie mai mare a masinii! Si, fiecare o vrea mai sprintena, nu mai puturoasa!! :thumbsup: (daca era un M3, era altceva, dar asa....)

Pai pune 16 atunci :) Am spus ca 19 mi se pare exagerat pentru drumurile noastre. Trebuie gasit un compromis..gen 17-18, dar unele frumoase :) chiar daca au 2-3 kg in plus fata de unele care sunt racing, dar vin urat. Parerea mea

Pai pune 16 atunci :) Am spus ca 19 mi se pare exagerat pentru drumurile noastre. Trebuie gasit un compromis..gen 17-18, dar unele frumoase :) chiar daca au 2-3 kg in plus fata de unele care sunt racing, dar vin urat. Parerea mea

Eu am spus ca o sa caut MAXIM 18". Pe 16" nu pot pune, nici sa vreau! Nu intra!

Asa vorbiti de schimbat jantele de parca ar costa 200 lei. Style 225 nu gasesti sub 800 eur si asta doar jantele. Sa nu mai spunem de cauciucuri.

Dar ca sa fiu OT: alea de M-Pack nu iti plac?

Singurele care-mi plac, sunt cele de pe 320Si. (nu stiu codul). Am gasit un set, dar prea scump!! (vrea 1,000 cand se vand NOI cu 1,300!!)

Salut tuturor! Daca am vazut ca e ...trendy sa-ti prezinti masina, o fac si eu! Mai cu ..intarziere, "batraneste", dar mai bine mai tarziu decat ... :D

Masina este un 320d, E90 LCI, de 177CP si 350 NM, fabricatie 2010, negru si ....urat! (la modelul asta imi place tare mult albastru-Alpina, dar ...).

Dotari are de ..."bun simt", asa ca enumar cateva care-mi vin in minte: bi-xenon+spalator faruri, senzori parcare, lumina, ploaie, pilot automat, cutie automata, pack lumini, pack depozitare, comenzi volan, interior bej, scaune incalzite, clima automata, CD Prof, jante aliaj....si, daca-mi mai amintesc, mai scriu!!

Atasez si cateva poze. (atunci era curata si frumoasa! dar, in Bucuresti....dupa ce a implinit 30,000 km.... :D )

Superb exemplar ! Să-l alergi sănătos ! :thumbsup:

Edited by Letty

Eu am spus ca o sa caut MAXIM 18". Pe 16" nu pot pune, nici sa vreau! Nu intra!

Ai schimbat discurile? Eu stiu ca standard pe 320d vin jante de tabla 16" cu capace. Si exista si jante de aliaj pe 16" pentru 320d, de la 325 in sus nu mai intra din cauza discurilor de frana mai mari.

Edited by Schumi