Jump to content

MY BMW

c.sainz

Recommended Posts

pai n au intrat aia de la top gear cu fordul ala tranzit diesel?

cred ca poti intra cu ce vrei,nu stiu pe circuitul de f1

poate ne lamureste sainz

lol si daca suntem la capitolul laude anul trecut am scos la tunari pe cartul de 16 cai al 21 lea timp la prima participare :rolleyes:

Edited by sly06

c.sainz nu e un om care sa-l iei peste picior sau in bombeu... e prea caracter ca sa ii faca cineva una ca asta.

il cunosti personal sau zici si tu asa ?! rolleyes.gif in plus ,nu stiu unde consideri tu "peste picior" si respectiv "Bombeu"..

eu personal dupa forum ,am vazut ca face multa bascalie, dar na, poate si tu esti "senzational" si "Fara bombeu" ,dar tot asa, te-am vazut activand alaturi de ea, bascalia, care este ..si cumva suna dubios sa vina de la tine o asa remarca, dar hei , asta-i parerea mea.

in fine, gata cu off-ul , sa fim si on topic, ia zi domn C.saintz, pe cand etrieri mari si pe spate ?! :)

p.s. pt circuit cred ca merita un topic separat totusi , caci ai cam incurcat putin borcanele prin acest topic, tot parerea mea

Edited by POIUYT

C.sainz de ce mergeai asa incet ? media aia de 87km/h parca, era pe nordschleife sau aici http://www.youtube.c...h?v=h0OPQt01YtU ? :D

e misto si-asa , dar trebuiesc masini :) si autostrazile din De , caci acolo nu exista limita de viteza :D

http://www.youtube.com/watch?v=LVnJlwsFdj0&feature=related

Edited by POIUYT

il cunosti personal sau zici si tu asa ?!

Poate la un moment dat ai sa te prinzi si tu ca nu imi place sa ma bag in seama aiurea (exceptia situatiilor de pe topicuri de bascalie si amuzament).

Sunt multi oameni de pe aici care ne cunoastem personal, care am participat la intalniri nationale, etc...

M-am referit la faptul ca ai zis ca l-au luat aia drept jalon pe acolo... nu e frumos ;) Omul spusese clar ca e primul tur, vedea si el ce e pe acolo, etc. Daca afirma ca a intrat si i-a spart pe toti dar de fapt el era melc, atunci da, poti sa zici ca l-au luat drept jalon dar asa...

Sa nu uitati de ideea cu karting. Particip cu mare placere.

Sa revenim la topic :rolleyes:

Eu unul pot spune ca daca as avea posibilitatea sa circul ca in Germania fara limita de viteza pe anumite portiuni, altceva nu mai imi trebuie. Cu toate ca circuit e una, autostrada e cu totul si cu totul alta dar aici in Romania, chiar ca ma simt ca un melc mai ales in contextul in care masina imi e limitata la... 250km/h. Oricum sunt cu sabia deasupra capului si nu vreau sa ma risc sa stau pieton ca mor de inima rea :D

M-am referit la faptul ca ai zis ca l-au luat aia drept "jalon" pe acolo... nu e frumos ;)

gresit !

am zis :

ai fost gen obstacol

daca tot dorea sa se bage la un circuit , trebuia sa incerce cu masini pana in 200 de cai ca sa simta ca face si el ceva pe circuit, ca asa , plimbare pe sosea facem totii in fiecare zi, pt mine un circuit inseamna altceva, deci trebuia sa incerce circuitul cu o clasa de masini pana in 200cai ca sa fie bine , sa nu fie rau , mai ales ca zicea ca erau si masini mai slabe, altfel mai amuzant este la un circuit de kart decat asa..dar fie cum zici tu..unsure.png

p.s. eu sper ca totusi o sa inchirieze o masina de la baieti aia si o sa simta si el circuitul ala asa cum trebuie :)

Edited by POIUYT

Pe chat il contrai pe ciupanezu de afirmatia facuta. Cam asa si cu tine aici.

Omul masina asta o are, in asta investeste pasiune, timp, bani si asta ii ofera satisfactie, iese pe circuit cu ce are.

Surprinzator ar fi daca intr-o zi ai afla ca de multe ori e super fun sa te joci cu o masina slaba si nu cu una puternica... din aia slaba cu siguranta poti scoate tot din ea, din cealalta, s-ar putea sa te scoata ea in decor.

Asadar, daca e sa fim rationali, ce face Mircea e ok, pe viitor, poate e mai nimerit ceva mai puternic.

Vai, cata clarviziune din partea ta si cata putere de introspectie. Mi-a cazut coucoul pe ganduri <_<

Ce spuneam eu sunt reguli general valabile. Nu luam apararea nimanui. Nu-ti doresti ca c.sainz sa-si puna mintea cu tine sau mai multi sa faca asta ;) Nu confunda faptul ca suntem de treaba cu altceva.

Ce bine ca ai terminat. :goodjob:

Interesant ar fi sa posteze si sa-si dea cu parerea oameni care au fost cu masina pe un circuit. Multi cred ca e acelasi lucru ca atunci cand mergi tare sau sportiv pe sosea, nu-nu, nicidecum nu e tot aia.

Revin la ideea cu kartingul. Acolo o sa-si schimbe multi parerea despre cat de buni sunt ei. Ziceam ca rup tot si cand am avut ocazia sa-mi masor muschii si sa vad cat sunt de mic... imediat mi-au disparut aerele de mare chilot.

Cand? :D

Ziceam ca rup tot si cand am avut ocazia sa-mi masor muschii si sa vad cat sunt de mic... imediat mi-au disparut aerele de mare chilot.
+1. Nu ca n-as sti sa merg, dar antrenametnul face mult, cineva antrenat te perpeleste pe toate partile pe un circuit, indiferent cat de buni ne credem in general, mai ales pe sosea. Edited by Schumi

Multumesc Cristi! Nu are sens sa-i mai dau eu replica!

On topic - am revenit acum de la circuit. Vremea s-a facut excelenta, a iesit soarele si astept sa se deschida circuitul. Deocamdata, toata lumea testeaza masini. AUDI a venit, cred, cu vreo 6-7 modele/motorizari, BMW a scos la fugareala noul M5 si - cred - M6 cabrio,apoi, noua Serie 1 cu motoare turbo pe benzina!!! Alearga ca nebunele; cred ca vor fi o optiune serioasa! FORD testeaza Fiesta RS, Mercedes are si ea cateva masini pe pista, din care vreo 2 modele AMG. ROVER a scos la ...joaca noul EVOQUE , OPEL are pe pista noul Astra OPC. Pentru orice iubitor de masini, este ...."boala" curata! Trebuie sa scuipi in san sa alungi ispita! :LMAO: Am facut si cateva filmulete, dar nu stiu in cat timp se incarca pe Youtube. Incerc, oricum!

Va atasez si ....bomboana de pe tort!!

DSCF0104.JPG

DSCF0112.JPG

Doamne fereste! Iadul pe pamant maica :goodjob:

Sa stii ca ai spus CORECT!! :thumbsup: Nici nu stii incotro sa te uiti! Sunt peste tot!! Le mai scapi la pozat daca nu ai aparatul pregatit!! Ma simt ca un ...paparazzo! :LMAO:

Si - in actiune!

DSCF0104.JPG

Edited by c.sainz

Si asta e virajul in care am ...scapat-o! Am gasit filmari, vechi - adevarat - dar curba e ...aceeasi!! E ca un fel de ...tirbuson:se urca destul, pe u viraj usor de stanga si NU se vede virajul urmator! Cand ai ajuns in varf, cu acceleratia in podea (urci dealul!!), masina se "descarca" si tu trebuie sa virezi strans la stanga!! Noroc cu ....iarba!! :laugh:

Si in 2005!

Edited by c.sainz

Pff, raiul automobilistilor pe Pamant.

Iti e greu sa traiesti cu atata fericire pe capul tau? :rolleyes:

La modul cel mai SINCER, mi-e greu ca ....nu am cu cine s-o impart!!! Gandeste-te ca am fi amandoi aici, acum. Si, inca vreo cativa colegi de forum! Cum suna? :thumbsup:

Nu e timpul trecut..va fi clar un obiectiv pentru vara viitoare, cel putin la mine :thumbsup: Mi-am indeplinit un vis acum cativa ani vazandu-l live pe Schumi in actiune, trebuie sa o fac si p-asta :) Cu siguranta ca vor mai fi cativa amatori. Este un mare plus pentru noi ca ai fost tu, pentru ca asa vom avea toate datele necesare: costuri, cazare, etc. O sa fii un fel de ghid :frantics: Respect! :) Edited by Schumi