Jump to content

MY BMW

c.sainz

Recommended Posts

Pai, e o poza de ....sezon (e vara!!) si ...traditionala (aici berea e traditie!). Deci, poza e PERFECTA! :LMAO:

Dar, nu o bere ne-a impiedicat sa intram pe circuit, ci accidentul motociclistului! Azi am fost si eu in pole position si am prins un tur inainte sa se inchida . Noroc ca l-au redeschis si ...a fost excelent! :thumbsup:

Cu maare placere!!! Si, daca te gandesti ca mai este un pasionat prin zona ( userul DSF), apoi DOMI, cred ca iese o distractie pe cinste!! Sigur mai cooptam macar un coleg din Bucuresti si ....

A plouat nu gluma. Capeti experienta vad, cand sa intri, alea, alea :p

Fac pariu ca tura urmatoare o sa fie mai misto, deja te orientezi altfel... poate merg si eu :)

Sa stii! :LMAO: Pai, m-am uitat la ..."curvele batrane" si am vazut a pleca primii. Apoi, am inteles DE CE!! :laugh:

Superb, si cum zicea Domi, sa treci pe acolo si sa nu dai pe langa sa vezi circuitul e chiar pacat, vezi cel putin niste masini care altfel nu prea ai cum daca pe circuit nu te dai, deci oricum pleci cu niste impresii de acolo :). Te misca oarecum cand vezi oameni cu pasiunea asta la varsta lor, pana la urma nu-i vorba doar de bani, pe care evident ii au si ar putea sa ii cheltuie in atatea alte feluri, e vorba mai intai de pasiune, de microbul asta care il ai in sange, e frumos :)! Sper sa ajung si eu asa la pensie, asa viata de pensionar imi doresc, evident ca ajungi aici dupa ani de munca, insa merita :).

Eu as merge data viitoare cand va hotarati, eu vin ca si copilot :), nu mai am masina in tara, insa pot inchiria una de acolo sa ma dau cel putin cateva ture, ma luati :D ? Chiar vorbesc serios, cand va hotarati si daca imi permite programul eu ma bag :thumbsup: ! Daca stabilim cu vreo 2 luni inainte putem face ceva, poate in August in prima jumatate :) ?

Edited by mik15

Absolut NIMIC!! Important este sa va hotarati. In rest, cu cat suntem mai multi, cu atat mai bine!! Putini vin singuri aici! Dupa cum v-am aratat, sunt f multe grupuri din aceeasi tara! Cred ca doar eu am fost singur si tipul din Bulgaria. In rest, am vazut numai grupuri.

Salut! Poate ai mentionat deja, in scazul asta scuze ca te pun sa repeti..cat costa sa inchiriezi vreuna din masinile disponibile? GTI sau ce mai era pe acolo..

Cred ca am scris undeva. Cel mai ieftin este un Suzuki Swift, adica 145 euro 4 ture. Sincer, nu e ieftin deloc si este mai bine cu masina ta. O sa iau maine dimineata un fluturas cu preturi si-l aduc. Sunt mai multe companii care inchiriaza. Si masinile sunt diverse, pana la M3 si Porsche pregatite special pentru circuit. Sunt pachete integrale (masina, benzina, card de acces etc), sau doar masina efectiv! Dar, difera si varsta minima ceruta la inchiriere. Ea pleaca de la 21 ani pentru un Suzuki Swift.

Cred ca am scris undeva. Cel mai ieftin este un Suzuki Swift, adica 145 euro 4 ture. Sincer, nu e ieftin deloc si este mai bine cu masina ta. O sa iau maine dimineata un fluturas cu preturi si-l aduc. Sunt mai multe companii care inchiriaza. Si masinile sunt diverse, pana la M3 si Porsche pregatite special pentru circuit. Sunt pachete integrale (masina, benzina, card de acces etc), sau doar masina efectiv! Dar, difera si varsta minima ceruta la inchiriere. Ea pleaca de la 21 ani pentru un Suzuki Swift.

21 implinesc in octombrie..poate la anu' :rolleyes: . Daca exista vreun pachet cu o masina decenta (un gti macar) gen 500e/10 ture ar fi genial..Si asa nu ar trebui sa merg cu masina pana acolo, as putea lua un avion. Per total, cred ca tot acolo ies, poate chiar mai bine cu masina inchiriata..ma gandesc ca as putea merge putin mai agresiv cu masina inchiriata decat cu masina proprie, pe care as tinde sa o menajez.

Edited by B-490-RZV

Tu inchiriezi masina! In anumite conditii si pachete! Pentru un sofer, doi, sau mai multi, pentru 4 tururi, sau o zi, sau jumatate de zi. Au pachete si cu benzina si card acces. Dar, toate costa! De aceea spun ca e mai ieftin cu masina ta. Sunt costuri mari cu piesele, anvelope, asigurari si nu pot oferi ceva ieftin! Aici nimic nu costa ca in Romania (anvelope, service, piese , asigurari etc). Asa ca .....

mi se pare normal

sansele sa faci praf masina lor sunt destul de mari mai ales ca ai tendinta sa nu o menajezi nefiind a ta

Exact! Sunt asigurate, dar la preturi foarte mari! Deci si inchirierea e scumpa!

Ma bag in pat ca sunt rupt de oboseala. Pe maine!

Eu cred ca, daca nu ai vreo remarca inteligenta, sa incerci sa te abtii! Sincer! Tu nu esti in stare sa fugi pana la Hungaroring sau la greci, ca sa faci o tura! Abtine-te, te rog. Merci

lol, pai daca n-am cu ce ! rolleyes.gif

iar prin Europa am fost destul, nu e cazul sa imi zici d-astea de drumetii , ca astea le fac si fara rost...

mi se pare normal

sansele sa faci praf masina lor sunt destul de mari mai ales ca ai tendinta sa nu o menajezi nefiind a ta

pai exact pt partea asta m-am gandit la varianta cu inchiriat..daca tot mi-as face cadou o excursie de genul asta, mi-ar face placere sa merg cat de bine as putea si sunt convins ca nu as merge la fel de tare cu masina personala. Am vrut sa merg si eu in vara asta pt 2-3 ture, o sa stau vreo 3-4 zile in Germania, dar nu exista intelegere din partea celorlalti excursionisti <_< .

in august nu o sa prindeti nici un fel de ture. Sa vedeti pe altii poate, dar nu sa va dati pe circuit.

De fapt cred ca de la 15 iunie un sus, daca o sa fie deschis pentru public circutitul mai mult de cateva ore/saptamana e mare minune. Incepe sezonul de competitii si teste la greu.

Cam cum a venit Mircea , cam acum e perioada ideala pentru cei care vor sa se dea pe circuit.

O experienta adevarata e sa iei o masina de acolo jumate de zi si cu un instructor sa mearga cu tine macar 1-2 ture.

Cu masina ta e ok, depinde de ce masina ai dar implica riscuri si cheltuieli la fel de mari.

Asa sa te dai 1-2 pe circuit la pas, ok...

Daca mergi cum trebuie faci praf un set de cauciucuri in 3 ture.... care costa cam cat inchiriatul unei masini.

Edited by DOMI

parerea mea e , ca daca vrei sa simti ceva pe circuitul ala mai trebuiau 3-4 bucati de 320d ,cu care sa concurezi, de apreciat DOMI ca si-a miscat dosul pana la tine :thumbsup:

O experienta adevarata e sa iei o masina de acolo jumate de zi si cu un instructor sa mearga cu tine macar 1-2 ture.

aia am zis si eu, decat 3-4 zile de ...pierdut vremea, mai bine cateva ore de ceva bun, bun.

Edited by POIUYT

Ai si gasit postul!! :laugh: Masina nu a "suferit" transformari majore, pana acum. Nu mi-a placut volanul si l-am schimbat cu unul sport! Parca sta altfel in mana! Dar, nici asta nu a fost foarte ...si am cumparat unul de ///M3. De asta sunt multumt! Si grosimea si grip-ul sunt excelente. Nu l-as schimba decat cu unul Performance (dar, ma mai gandesc).

Si, fiind o "automata", trebuia sa pun si un "footrest". Am optat pentru cel original, M.

nu stiu daca a mai intrebat cineva ... cat a fost costul tota al inlocuirii volanului (volan+manopera) etc

tks

...si, pentru ca tot ce e frumos , se termina repede, am revenit in Bucuresti.

Am reusit sa incarc pe youtube si un filmulet cu primul tur pe Nordschleife, pentru ca in Germania upload-ul functiona ingrozitor de incet!

Sa nu spui ca ai reusit sa le vinzi!!! Bravo!! Jantele pe 19" sunt perfecte...."ACOLO"!! Dar, cum treci de Nadlac spre Bucuresti, incepe calvarul! Dar, daca voi pleca de tot in vest, fii SIGUR ca vin si iau jante pe 19" de la tine!! Zau! :LMAO: