Jump to content

MY BMW

c.sainz

Recommended Posts

Da. Ma duc in 15 mai pentru ca sunt ambele circuite deschise : F1 Circuit si Nordschleife. Sunt deschise toata saptamana. O sa fac filmulete si le voi posta.

ar fi bine sa filmezi cu o camera video atasata cumva in interiorul masinii . Have fun

Asta intentionez! Nu prea stiu unde si cum s-o "proptesc", dar ...caut solutii! Eu am lansat invitatia tuturor sa mergem , dar ....nu am vazut amatori! Regret! Ar fi fost mult mai placut si mai distractiv sa fi fost macar 3-4 ! :thumbsup:

Sunt eu fan 320d ca nu-mi permit 335d, dar totusi, sa te duci cu 320d pe circuit...chiar asa... :)

Cu privire la camera, daca gasesti cum si ce camera sa "proptesti", sa-mi zici si mie. Si pe mine ma bate gandul sa-mi filmez drumurile lente prin tara :p

Edited by hornetb

Urmeaza si motorul! Dar, imi place sa am frane! In plus, pe 15 mai plec o saptamana la Nurburgring si, franele de serie, nu prea fac fata pe un circuit! (daca nu este un Porsche sau ceva asemanator!).

nu inteleg...esti impatimit de masini si motorsport si nu pari un om sarac...de ce nu ti-ai cumparat o motorizare mai ''potenta'' ?!

In realitate masina este foarte urata, ii trebuie neaparat jante ca ale lui Alexandru83 (are brandex pe stock) si neaparat,dar neaparat un pachet performane :)

Da! Cu rotile imense si grele ale lui Brandex o sa ...zboare!!! Mai ales pe partea de coborare pe Nordschleife! :LMAO: Pachetul exterior il iau DUPA ce fac franele si suspensia!

nu inteleg...esti impatimit de masini si motorsport si nu pari un om sarac...de ce nu ti-ai cumparat o motorizare mai ''potenta'' ?!

Poate in viitor! Deocamdata, pentru Romania, e suficient! :thumbsup: In plus, mai am si alte cheltuieli in afara masinii: casa, vacante, copil la facultate "afara" si ....

Exact, putea sa-si ia macar un 330d :D Daca da 1400 E pe niste frane :)

adevaru' e ca eu am platit 600-700 de euro pe niste discuri si placute "middle class" ca sa zic asa la saracia de 46-le meu din anul 2000.Nu mi se pare fantastic de mult 1400 de euro pt frane "performance" pt o masina de o valoare mult mai mare, cum e masina lui ...

Edited by dee-low

Nuuuu!! Noroc cu ea: imi mai da bani din cand in cand!! :LMAO:

Revenim ON topic!

Adevarul este ca - si daca as fi luat un 335d sau i - tot as fi .."umblat" la el!! Este un microb de care scapi greu (unii ma vor intelege!). Este vorba de satisfactie, de ...feeling! Apoi, toate modificarile le faci in timp, le urmaresti, le simti ... Nu am avut nicio masina care sa plece de la mine ...stock!! Nici macar Dacia 1310 din 1990!!! Asa ca....

Edited by c.sainz

Nuuuu!! Noroc cu ea: imi mai da bani din cand in cand!! :LMAO:

Revenim ON topic!

Adevarul este ca - si daca as fi luat un 335d sau i - tot as fi .."umblat" la el!! Este un microb de care scapi greu (unii ma vor intelege!). Este vorba de satisfactie, de ...feeling! Apoi, toate modificarile le faci in timp, le urmaresti, le simti ... Nu am avut nicio masina care sa plece de la mine ...stock!! Nici macar Dacia 1310 din 1990!!! Asa ca....

Pai da, dar totusi...una e 320d, altceva e 335 ...i sau d :)

ORICE masina suporta modificari, indiferent de marca! Si, cu cat masina e mai scumpa, cu atat modificarile costa mai mult! Crede-ma!

Pai te cred, dar daca-ti luai un 330d nu te mai chinuiai sa-l modifici la motor, etc :) Sau un 335 i sau d :)

Pff..mi`ati umplut mailul!:)

Eu tot astept sa apara BRANDEX cu niste jante pe 20,iar Mircea cu unele pe 19...si eu cu BBS`urile lui Mircea!

Dar,mai asteptam...

Nu ma "supara", ca am gasit un set, deja! Asa ca, ....ai bani pentru ale mele? :laugh:

Nu. Le vreau pe ale tale!! Fa-mi un pret bun!! :laugh:

Sa NU ma uiti cu folia, pentru marti, cred, ca ....iti tai valvele!!! :laugh:

Nu te uit. Nu vreau bani , sincer un set de jante ca ale lui alexandru ar schimba tare mult masina. Nu te prosti sa'i pui 18 tot cu aceeasi viteza vei rula..

Ps. Daca vrei si crezi ca se potrivesc ale mele, putem sa facem o proba ca nu imi este greu. Dar iti dau doar o janta, imi este frica ca o sa iti placa, si nu o sa mai vrei sa le dai jos :))