Jump to content

cumpar aductiune aer

Recommended Posts

am nevoie de astea ptr un 530d din 10/2002 cu seria GX65719:

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=DL81&mospid=47545&btnr=13_0877&hg=13&fg=10

PIESA 16 CU COD OEM:13322247825

ASTA: PART NR: 13712247911 ADICA:http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=DL81&mospid=47545&btnr=13_0799&hg=13&fg=20

PIESA cu numarul 6

si ASTA:http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=DL81&mospid=47545&btnr=51_3723&hg=51&fg=15

piesa cu numarul 20

astept oferte pe numarul 0744989421 sau pm

multumesc anticipat Alin

Prietenelu.... Fii destept...

Aductiunea aia am comandat-o azi la BMW Filaret... Costa 80 de ron una M3 pt E36...

AltA piesa de care ai tu nevoie costa 0.36 dolari... Cred ca dai 2 lei pe ea cu tot cu TVA... O fi mult? Iar prostia aia de bow mai mult de 7 ron nu e ... Ce dracu... hai mai cumparam si piese noi ca n-ai chiar cel mai nasol cazan....

Edited by topgear

Prietenelu.... Fii destept...

Aductiunea aia am comandat-o azi la BMW Filaret... Costa 80 de ron una M3 pt E36...

AltA piesa de care ai tu nevoie costa 0.36 dolari... Cred ca dai 2 lei pe ea cu tot cu TVA... O fi mult? Iar prostia aia de bow mai mult de 7 ron nu e ... Ce dracu... hai mai cumparam si piese noi ca n-ai chiar cel mai nasol cazan....

multumesc de pont dar nu cred ca e chiar asa cum spui;preturile la fiecare din ele sunt mult mult mai mari;preturi de genul 0,36 nu stiu unde le pot gasi;eventual daca ma poti ajuta sa le iau de la voi ,,,se pare ca aveti preturi bune pe acolo

multumesc de pont dar nu cred ca e chiar asa cum spui;preturile la fiecare din ele sunt mult mult mai mari;preturi de genul 0,36 nu stiu unde le pot gasi;eventual daca ma poti ajuta sa le iau de la voi ,,,se pare ca aveti preturi bune pe acolo

Da' de unde esti ?

Ma duc luni sau marti sa ridic comanda... O sa intreb si de codurile tale...

Deci confirma repejor daca asta sunt codurile :

13322247825

13712247911

51112695761

Da am vazut ca esti din cluj si ca esti un koket observator al zorilor ... :)

Edited by topgear

Da' de unde esti ?

Ma duc luni sau marti sa ridic comanda... O sa intreb si de codurile tale...

Deci confirma repejor daca asta sunt codurile :

13322247825

13712247911

51112695761

Da am vazut ca esti din cluj si ca esti un koket observator al zorilor ... :)

foarte tare faza mi-a placut nu stiu cum ai facut dar toata stima codurile sunt intocmai