Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Cumpar parbriz si coaja de bord goala

Recommended Posts

Cumpar parbriz bmw e46(coupe) sa fie in stare buna,nu ma intereseaza cu senzori,preferabil bucuresti,si mai cumpar si o coaja de bord negru cu crem (pentru interior crem) si o instalatie electrice de e46 coupe.astept ofertele voastre si un numar de telefon langa sa va pot suna.Andrei 0767 872 868

Cumpar parbriz bmw e46(coupe) sa fie in stare buna,nu ma intereseaza cu senzori,preferabil bucuresti,si mai cumpar si o coaja de bord negru cu crem (pentru interior crem) si o instalatie electrice de e46 coupe.astept ofertele voastre si un numar de telefon langa sa va pot suna.Andrei 0767 872 868

Scrii "instalatie electrice de e46 coupe"; daca e vorba de cutia neagra centrala cu aeroterma si radiatoare am eu la 350 RON. 0721482853 Dorin(Cluj)

@dorin75 am vrut sa scriu instalatie electrica de e46 coupe

@roscatu m3 am vb cu tine dar nu ma incadrez.

Rog persoana care m-a sunat ieri cu bordul crem din brasov sa ma sune ca sa ii pot da datele,0767 872 868

parbriz e46 coupe 300 lei iar referitor la instalatie nu stiu exact la ce instalatie te referi dar o am sigur la pret mai bun 0766880452

Edited by ays

• 7 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.