Jump to content

help.. ce se potriveste

Invaderik

Recommended Posts

Azi m'am trezit fara sticla de la oglinzi la masina... (e46 2003 touring FL) , firele atarnau whatever am trecut peste. Cine imi poate spune si mie daca sunt diferente intre oglinzile de la e46.. daca se potrivesc de la nonFL la FL thx.

Acum 1 an am zis pe forum mie nu o sa imi fure niciodata oglinzile ca sunt prea ruginite si urate... se pare ca terminatii astia nici nu se uita la ele... vad masina si le ia,

Sper sa faca accident si hotii astia din cauza unui unghi mort din oglinzile retrovizorii cum sunt eu nevoit sa conduc pana imi cumpar altele.

Imi cer scuze ca ma bag pe topicul tau, dar nu as vrea sa fac altul... eu vrea sa imi schimb oglinzile la acelasi model, dar problema e ca sunt extrem de bine prinse si am impresia ca le-as rupe cand trag de ele...nu stiu cum hotii au o asemenea indemanare de invidiat.

De aceea este cinve care are un tutorial de dat jos/pus olginzi la un e46?

@Invaderik se potrivesc fara probleme , ca idee eu pe dreapta am de e39 si pe stanga de e46 avand e36 :thumbsup:

@flavius.paul - hotii nu au dexteritate , ii dor fix in pix si trag cu putere .

@Invaderik se potrivesc fara probleme , ca idee eu pe dreapta am de e39 si pe stanga de e46 avand e36 :thumbsup:

@flavius.paul - hotii nu au dexteritate , ii dor fix in pix si trag cu putere .

Totusi cum se trage corect de oglinda? Are o siguranta/parghie? Efectiv mie mila sa trag de a mea:(

ma... din ce am obs eu cred ca fiecare sticla are lipita niste picioruse(4 cred)... tip bold care intra in oglinda pur si simplu tragi de ele cu 2 lamele cat mai late ca sa nu zgarie/deformeze. Nu garantez ca asa este, e o parere, nu stiu cum arata o sticla ... eu doar spun din ce a mai ramas la mine :) Nu are suruburi sau ceva sisteme ciudate de tragere/rasucire cu cleme ... pare doar un sistem de "tras"

@ Billy_e36 mersi frumos... macar acum stiu ca nu trebuie sa ma stresez ca o sa imi vina pe comanda ceva inutil... (am mai patit asta )

Edited by Invaderik

Cu placere !

@flavius.paul - tragi pur si simplu de ea , asa cum spune si colegul mai sus , ori bagi ceva pe laterale si tragi ori dai oglinda maxim dreapta sau stanga depinde unde ai loc mai mult si tragi .

Spor !

clar

ambele au unghi mort, de aceea i-am si specificat sa aiba grija cum le cumpara.

Din cate stiu oglinzile sunt aceleasi si pe stanga si pe dreapta deci nu conteaza cum le cumpara.

Cat despre acel tutorial vad ca este pentru oglinzile chrome ,oglinzi ce se pare ca au alt fel de prindere.

Gresit !

In oglinda de pe dreapta vezi lucrurile mai indepartate deoarece ai si unghiul mort mai mare , pe cand in cea de pe stanga le vezi mai apropiate sau mai bine zis normal .

Gresit !

In oglinda de pe dreapta vezi lucrurile mai indepartate deoarece ai si unghiul mort mai mare , pe cand in cea de pe stanga le vezi mai apropiate sau mai bine zis normal .

WOW!!

Am observat ca se intampla ceea ce spui tu doar daca ai oglinzi diferite.Ex:una de producator si una originala sau producatori diferiti dar niciodata la 2 oglinzi OEM,cel putin nu la e46.Acelasi lucru l-am mai obs la acele Skoda co oglinda pasagerului mai mica dar repet niciodata la e46.

Pe ce se bazeaza afirmatia ta?