Jump to content

BMW X6 40d Performance Package

Diesel tuning

Recommended Posts

un drum pana la sighisoara si ma-m indragostit mai mult de masina....pe valea muresului e nebunie

si chiar ca e confortabila...

iar la consum chiar ca este foarte ok

arad sighisoara

cons mediu 8.7

medie 85 km/h

:good:

asa imi consuma si mie,la vit.medie 90-95km/h am aprox 9.2-9.6%.

evita in rodaj kickdown-ul,evita sa o duci spre 5000rpm,asa treptat poti ajunge lejer si la 200km/h,are cam 3000rpm in tr a8a.

nici nu vreau sa ma gandesc cat de stabila este a ta,ma uit la a mea si este mai mult decat suficient. :goodjob:

asa imi consuma si mie,la vit.medie 90-95km/h am aprox 9.2-9.6%.

evita in rodaj kickdown-ul,evita sa o duci spre 5000rpm,asa treptat poti ajunge lejer si la 200km/h,are cam 3000rpm in tr a8a.

nici nu vreau sa ma gandesc cat de stabila este a ta,ma uit la a mea si este mai mult decat suficient. :goodjob:

pai cand am pus-o pe sport la suspensie.. este senzatie... mai ales pe valea muresului...pot sa merg cu 100 km/h constant..dc nu ar fi localitatile:))

oricum suna un pic ciudat motorul...am impresia ca turbina micuta fluiera un pic...dc accelerez incet...dar dc o acceelerez normal nu se mai aude...si mai suna parca la decelerare la 1200-1500 turartii...si la tine e asa?

Nop,nu fluiera nici macar un pic,am avut pb doar cand au schimbat nesimtitii aia turboul,fluiera de rupea intre 11-2000rpm.

pai mi-am dat seama ca fluiera doar putin asa pana se incalzeste...apoi totul e ok

am fost eu paranoic...din cauza antecedentelor poate:))

dar totusi cum ti-au schimbat turbo ca nu inteleg?

Am lasat masina in service pt un suierat la usa dr fata,urm. zi am fost sa iau masina,am iesit in test usa nu fusese rezolvata si bonus imi suiera turbo.Ei au zis ca a cedat,eu cred ca a fost inlocuit.L-am schimbat pe garantie,acum totul este ca inainte.

si cum suiera? tare?ca performante?

Inainte nu suiera abs. de loc si nici acum dupa inlocuire nu mai suiera,nici macar un pic.

Doar in ziua respectiva a suierat si numai intre 11-2000rpm.Au inlocuit-o fara discutii,mi-au zis ca a crapat asa dintr-o data :angry2:

La perf. nu se simtea nimic,insa nici nu am mers mai mult de 3-4km.

Edited by ionut_marius

Inainte nu suiera abs. de loc si nici acum dupa inlocuire nu mai suiera,nici macar un pic.

Doar in ziua respectiva a suierat si numai intre 11-2000rpm.Au inlocuit-o fara discutii,mi-au zis ca a crapat asa dintr-o data :angry2:

La perf. nu se simtea nimic,insa nici nu am mers mai mult de 3-4km.

puteai sa ceri turbina veche sa vezi data fabricatiei stantata pe ea .

• 3 weeks later...
depinde ce intra in banii aia. Daca e doar ecu nou, nu merita. Daca ai si ceva modificari la cutie, racire etc, merita. Eu vorbeam de noile powerbox-uri BMW performance. Ei zic ca sunt disponibile pt orice motor BMW, in curand si la Mini. Nu am stiut ca la 3.0sd nu e inca nimic. Am citit in AMS si Topgear si am intrebat ieri si la Contempo Bv. Un X3 2.0d nou cu 184cp, ar avea 204 cp dupa o interventie. Cat un X1 23d

Nici la reprezentanta nu e mai ieftin,tot pe acolo,insa nu exista pt 35,40d.

pai si eu astept sa scoata bmw performance pt al meu...dar dc e numa de 20cp..nu are rost...macar sa ajunga la 350cp si 700nm si atunci se merita si 1500 euro. dar nu 3000 desi nah 2 ani garantie de la hamann, dar totusi e enorm.

Nu e doar 20 cp saltul. 20 cp am citit eu in Topgear. Mi-au zis la Contempo ca in functie de modificari si de banii care esti dispus sa ii bagi, poti chiar dubla puterea (Cred ca se refereau la montarea unui turbo pe un motor aspirat dar ma indoiesc ca fac asemenea modificari.) Si probabil ca 20 cp in plus nu iti afecteaza nimic Edited by Cosminbad

Nu e doar 20 cp saltul. 20 cp am citit eu in Topgear. Mi-au zis la Contempo ca in functie de modificari si de banii care esti dispus sa ii bagi, poti chiar dubla puterea (Cred ca se refereau la montarea unui turbo pe un motor aspirat dar ma indoiesc ca fac asemenea modificari.) Si probabil ca 20 cp in plus nu iti afecteaza nimic

pai nu iti afecteaza nimic....dar nici nu simti mare lucru...deci nu se merita 20cp...dupa cum am spus 50cp...de la hamann cu garantie 2ani...ala e cel mai ok

Depinde ce este acoperit de garantie. Bmw iti da garantia normala in continuare. Ma gandesc ca daca pui la Hamman, iti pierzi garantia la BMW si iti acopera Hamman motorul si cutia eventual. Daca nu e asa, atunci merita si Hamman. Oricum, eu priveam din spatele unui motor mic, unde 20cp in plus se simt. Edited by Cosminbad

salut. intereseaza-te cu skn cum e.

am impresia ca nu afecteaza garantia.

1650 EUR pentru 348hp / 685nm fata de 306hp/600nm de fabrica.

iar ei au si o varianta gen 2in1... eco tuning se cheama.

iti eficientizeaza consumul la apasarea pedalei de acceleratie pana la 75% din cursa, iar dupa urmeaza puterea marita la 348 cai.

http://skn-tuning.de/en/kategorie780.html?marke=453&modell=308779&motor=407779&fahrzeugtyp=1&