Jump to content

BMW X6 40d Performance Package

Diesel tuning

Recommended Posts

salut. intereseaza-te cu skn cum e.

am impresia ca nu afecteaza garantia.

1650 EUR pentru 348hp / 685nm fata de 306hp/600nm de fabrica.

iar ei au si o varianta gen 2in1... eco tuning se cheama.

iti eficientizeaza consumul la apasarea pedalei de acceleratie pana la 75% din cursa, iar dupa urmeaza puterea marita la 348 cai.

http://skn-tuning.de...&fahrzeugtyp=1

nu vreau skn. chiar nu ma impresioneaza deloc cu magariile lor. nici dc mi-ar da ei bani nu mi-as pune soft sau powerbox la ei.

salut. intereseaza-te cu skn cum e.

am impresia ca nu afecteaza garantia.

1650 EUR pentru 348hp / 685nm fata de 306hp/600nm de fabrica.

iar ei au si o varianta gen 2in1... eco tuning se cheama.

iti eficientizeaza consumul la apasarea pedalei de acceleratie pana la 75% din cursa, iar dupa urmeaza puterea marita la 348 cai.

http://skn-tuning.de...&fahrzeugtyp=1

EXCLUS!!! Ai pierdut garantia in clipa urmatoare!! Parca am mai scris aici: si daca puneam softul de la Hamann, la REPREZENTANTA BAVARIA, tot pierdeam garantia imediat! Ceea ce mi se pare total deplasat si ....nelegal! (Bavaria a renuntat laHamann si AC Schnitzer. a ramas doar Contempo Brasov!)

EXCLUS!!! Ai pierdut garantia in clipa urmatoare!! Parca am mai scris aici: si daca puneam softul de la Hamann, la REPREZENTANTA BAVARIA, tot pierdeam garantia imediat! Ceea ce mi se pare total deplasat si ....nelegal! (Bavaria a renuntat laHamann si AC Schnitzer. a ramas doar Contempo Brasov!)

cu cei de la comtempo am vb de ac schnitzer ..nu hamman...care aveam 2 ani garantie...si era 360cp si 700nm. dar pretul este beton.

Da, nu stiu CUM si in CE conditii preia AC Schnitzer garantia masinii! Eu nu m-as baga! Si, daca e sa cada ceva, in cat timp iti aduc piesa la Brasov, cum o deconteaza etc? Sunt cam multe necunoscute aici! In plus, ei nu au o reprezentanta aici, ci doar un DISTRIBUITOR, adica Contempo!

E cam complicat si ...prefer Performance

la 3.5i primesti 20cp si 50Nm pt aprox 8000ron

La un 0-100km/h cica se castiga 0.2s

Da, primesti 20 CP si 30 sau 50 NM (in functie de tipul cutiei de viteze). Corect este si 0,2s de la 0-100km/h. Si 0,5s de la 80-120 km/h in treapta a 5-a.

La diesel esti mai rapid cu 0,5 s de la 0-100km/h so 0,8 s de la 80-120 km/h in a 4-a si 1 s in treapta a 5-a.

Edited by c.sainz

azi am platit un performance aerodynamic la bavaria 12.400 lei(fara manopera) 'la tine cat a fost ?!!

mai nu mai stiu exact....dar eu am platit 3000 euro pe pachet + grile negre + eleron + evacuari cromate ovale...deci sub 2000 ... dar le-am luat la reducere cu masina...stiu ca toate erau cam 17500 lei.

• 1 month later...

no comment...chiar o folosesc destul de rar pe sport...si la cutie si la suspensie...chiar nu e cazul:))

Pai asa e blasfemie, trebuie sa-i faci botezu undeva, ma refer in bine , sa vada si ea full-mode sportif . :sorcerer:

Pai cand aveam eu Hammeru , era avion ,si avea aerodinamica de dulap .