Jump to content

salutare

lazlo20

Recommended Posts

cauta manualul bentley pentru e34, il gasesti pe torente. Acolo ai toate explicatiile posibile, e foarte bun. EU dupa el ma i-au cand repar chestii pe la masina.

Siguranta 12 e pentru oglinzi si lampile de marsarier, trebuie sa fie de 15A, e destul de mare.

Poate nu o ai de amperajul potrivit si de aia se arde..

Daca nu e cazul la tine, la multe e34 am vazut ca incalzirea oglinzilor de multe ori e smulsa si fac firele scurt pe acolo..

NU inteleg ce problema ai la AC/caldura pana la urma ?

Normal sunt niste clapite care separa aerul cald de rece, cateoata cablurile de comanda se rup sau clapitele se intepenesc.

MAi ai si vreo 12 servomotare care mai mor si alea cateodata..

Edited by DOMI

Multumesc petru raspuns am incercat si cu sigurnta mai mare gen 30 - 50 A si de tot se arde. in legatura cu oglinzile si marsarierul,astozi am verificat si nu functioneaza .

Astazi am reusit sa opresc caldura pe partea stinga am umblat la elecrovalve si nu functioneaza decit una singura cred ca simbata le desfac sa vad daca pot sa re repar.

La AC nu am radiatoru pe masina inca mai caut sa cumpar unul ca deja au venit caldurile. :hot:

Si cu caldura, in interior am robineti pe 18 grade si tot imi baga caldura co aeroterma oprita vine aer doar de afara si la mine daca electovalvele au ramas deschise aeru intra prin bord si imi baga caldura. vreau sa spun ca aeroterma functioneaza corect de la 1 pina la 4.

In mare parte am rezolvato cu caldura.

Multam am sa verific simbata ca am mai mult timp liber.

Dar de stergatoare imi puteti spune ceva? cum ar fi care este siguranta, sau releu ceva, ce culori au firele de la pompa pentru stopitori .

Si asta ar fi tot ce mar interesa.

Am sa revin cu niste fotografii sa va mai intreb cite ceva ca sunt putin nedumerit :(

Salutare astazi a fost o zi buna pentru mine de ce pentru ca am facut tot ce nu mergea la al meu e34 cum ar fi, faza scurta si lunga, semnale, avarii, stergatoare, stropitoare spalare parbriz, pe ultima suta de mertri si proiectoarele, si cel mai important am rezlvat si caldura gata pot sa merg si eu cu ia ca pina acum era ca un incibator am reparat si electovalvele. :twoup: :bounce: :Jumpy:

Va multumesc tuturor pentu indrumarile date.

Si ai multumesc si lui DOMI acel manual este de nota 10 tot ce vrei ci ce nu vrei gasesti acolo.

Mai am de rezolvat lampile de la marsalier si reglarea electrica a oglinzilor.

Dar mi am o intrbare la voi butonul de la dezaburire pentru luneta cand il apasati ramine apasat ca cele de la AC si RECIRCULARE sau revine la pozitia initiala?

Cu A/C-ul nu am rezolvat nimic pentru ca inca nu am cumparat radiatoru de A/C momentan am alte prioritati.

Eu asa am luat masina fara radiatoru de A/C, asa ca mai am putin de asteptat cu A/C-ul vreau sa mai spun ca la copresorul de A/C nu ami ajunge nici un fir si nici curea nu am la iel o sa incep sa caut o curea sa ma apuc de investigatii care este firul respectiv. Am sa va tin la curent.

Cum ami pot da seama daca recircularea inchide sau nu, atunci cand apas butonu in bord se aude un releu cum cupleaza si la la decuplarea butonului se aude cum ar decupla acel releu, dar nu ami pot da seama daca recircularea inchide sau nu.

Atunci cand este dat pe recirculare nu ar trebui sa am un debit mai mare de aier de la aeroterma? spun asta pentru ca mai am un PASAT si asa se intimpla cand cuplez recircularea.

Multam pentru raspunsurile acordate pina acum si pentru sfaturile date. :thumbsup: