Jump to content

clapeta acceleratie e36

SEGA

Recommended Posts

SALUTARE.CINE STIE CUM SE CURATA CLAPETA DE LA ACCELERATIE,DAR MAI 1 CARE ESTE AIA.STIU DOAR SENZORUL DE LA CLAPETA CUM ARATA,L-AM VAZUT AZI.PT.CA AM AUZIT LA TOATA LUMEA CA DACA CURATI CLAPETA DE ACCELERATIE MASINA ITI MERGE MAI BINE,CA MIE IMI CAM DA IN NAS CU TREAPTA 1.ASA CA VA ROG SA MA LAMURITI IN PRIVINTA ASTA SI DE CE SCULE AM NEVOIE SI CU CE SE CURATA.BAFTA SI VA MULTUMESC CELOR CARE IMI RASPUND

HELP

144050[/snapback]

ma fratilor dar nu stie nimeni?ma asteptam sa gasesc pe aici un raspuns.am cautat pe forum dar nu am gasit 1.6 cmc, ca la mine e diferit de ce am gasit si nu as vrea sa ma bag daca nu stiu ce se face. :blink:

Mi se pare normal "sa-ti dea in nas" in treapta 1,

daca atunci cand ajungi (cu plecarea de pe loc) la 20-30-40 km/h, ridici piciorul de pe acceleratie si apoi o calci iar !

Schimba intr-o treapta superioara !

144191[/snapback]

nu ai inteles.o calc usor si merge in suturi.indiferent de turatie

nu ai inteles.o calc usor si merge in suturi.indiferent de turatie

144198[/snapback]

:blink: AZI AM REZOLVAT PROBLEMA CU SMUNCITURILE IN TREAPTA 1.ACU POT PLECA CUM VREAU DE PE LOC CA NU-MI MAI DA IN NAS.SE TUREAZA F BINE INDIFERENT CAT DE BRUSC CALC ACCELERATIA.

:)

Si cum anume ai rezolvat nu spui si la baieti pe aici? Si optional si pretul :blink:

144576[/snapback]

nu e mare lucru.ieri m-am apucat si am demontat clapeta de acceleratie,am luat un dw40,am curatat bine clapeta,ca era afumata (ca in interiorul tevei de esapament).dar beleaua cea mai mare era la racordu flexibil de dupa debitmetru si clapeta.era fisurat dedesupt si nu era vizibil decat daca al demontam.pt moment am lipit tubu cu poxipol.am dat aseara comanda de racord.cobor intr-o ora la magazin ca e la partierul carii la mine sa vad cat ma costa si va spun.de la tubul asta era problema ca motoru tragea aier fals si debitmetru nu deschidea clapeta de la el cum trebuie.(la 1.6 debitmetru e cu clapeta).dimineata imi mergea rau,aveam impresia ca mergea infranata,si cu treapta 1mergeam cam 2 metri si schimbam repede treapata 2 ca ma smuncea.nu ma ajuta deloc la demaraj.de cand am masina ,asa am mers si abia ieri dupa 6 luni de cand am bmw am vazut si eu placerea de a conduce masina.peste 1 ora va spun cat costa.