Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

BMW X5: FARURI ANGEL EYES SAU DAYLINE ANGEL EYES?

mvpaul

Recommended Posts

Salut

Am un X5 negru din 2002 si nu are faruri angel eyes. Cum unui bmw ii sunt caracteristice farurile angel eyes, as dori sa inzestrez si masina mea cu asa ceva. Pe piata sunt mai multe modele printre care si faruri cu banda led dayline. La audi sunt foarte frumoase aceste faruri. Credeti ca aceste faruri concepute pt un X5 sunt reusite? Arata bine acea banda de leduri? Ma poate sfatui cineva care a vazut cum arata la un X5? Multumesc

Orice i-ai face sa nu schimbi farurile OEM decat cu altele OEM cu angel-eyes. Farurile aftermarket nu sunt calitative.

Da, am mai auzit lucrul acesta. Cand cautam masina, un alt proprietar de X5 spunea ca luase faruri angel eyes dar nu luminau bine si a fost nevoit sa le puna pe cele vechi. Nu eram convins insa uita ca acel lucru mi se reconfirma. Mersi

Nu cu banda de led-uri, ar fi tiganie zic.

Ia-ti cu "angel eyes" alb.

Din acest motiv am fost sceptic si doream sa ascult si alte opinii. Nu am vazut cum arata insa puteau fi si reusite. Dar mai bine sa nu ma complic si sa-mi para rau. Voi cauta faruri OEM cu angel eyes alb....sper sa gasesc pt anul masinii mele.

poti lua OEM si cu angel galben, nu ar fi o problema, intrucat becul de angel se schimba si poti alege led marker alb. Asta da culoarea cercurilor. Vinde si monteaza cineva si pe forum, nu asta ar fi problema, ci sa gasesti niste faruri bune.

poti lua OEM si cu angel galben, nu ar fi o problema, intrucat becul de angel se schimba si poti alege led marker alb. Asta da culoarea cercurilor. Vinde si monteaza cineva si pe forum, nu asta ar fi problema, ci sa gasesti niste faruri bune.

In cazul acesta ar fi o solutie mai ieftina sa pun angel eyes direct pe farurile mele care sunt polisate de curand si arata foarte bine. Dar daca ele nu au fost prevazute cu asa ceva din fabrica, imi este teama sa nu stric ceva la ele......mai ales ca au geam din plastic lipit bine.

• 3 weeks later...

Dati-mi, va rog, un sfat.

La o masina neagra care mai are si toate geamurile fumurii, ar arata mai bine pe spate stopuri led CLARE sau SMOKE? Ambele arata bine si sincer nu am gasit sau nu am cautat destul sa vad cum arata o masina neagra cu stopuri smoke. Multumesc.

Pe piata sunt mai multe modele printre care si faruri cu banda led dayline. La audi sunt foarte frumoase aceste faruri. Credeti ca aceste faruri concepute pt un X5 sunt reusite? Arata bine acea banda de leduri?

Ce banda cu leduri? :) Da-le naibii si pune ceva serios,nu tiganii cum zicea Pole.

Vezi aici www.performanceauto.ro.

Le poate transforma din halogen chior in bi-xenon si angel eyes orion sau cum vrei tu.

Ce banda cu leduri? :) Da-le naibii si pune ceva serios,nu tiganii cum zicea Pole.

Vezi aici www.performanceauto.ro.

Le poate transforma din halogen chior in bi-xenon si angel eyes orion sau cum vrei tu.

Dragul meu, asta s-a rezolvat deja. Am renuntat demult la ea mai ales ca ar fi trebuit sa anulez si xenonul. Pentru a nu mai deschide alt topic, am intrebat care ar da mai bine la masina mea....stopurile led clare sau smoke. Nu ai citit cu atentie. Graba asta.....rolleyes.gif